top of page

INOFEST 2020 | Vráble, Slovensko

16.-17.9.2020 | 1. ročník festivalu inovácií INOFEST je úspešne za nami. INOFEST bolo stretnutie inovátorov nachádzajúcich príležitosti aj v ťažkých časoch. Festival sa uskutočnil v areáli ŠVEC GROUP vo Vrábľoch, kde to počas dvoch dní žilo inováciami, revolučnými nápadmi, workshopmi a jedinečnými stretnutiami s ľuďmi, ktorí sa neboja inovovať. Na festivale sa predstavilo 33 inovatívnych firiem, medzi ktorými nechýbala ani emst s.r.o.



Naša spoločnosť na festivale prvýkrát predstavila model plne funkčného cestného tunela, prostredníctvom ktorého je možné simulovať a prezentovať ľubovoľné dopravné situácie ktoré v cestných tuneloch môžu nastať. Súčasťou modelu je plnohodnotný riadiaci systém, čo operátorom umožňuje učiť sa správne reagovať a zvládať najrôznejšie kritické situácie. Model je zároveň užitočným nástrojom pre vývojárov, ktorí môžu testovať nové, bezpečnejšie a zároveň inovatívne postupy pri riadení tunelových technológií.


Workshopy, diskusie a celková atmosféra INOFEST-u bola veľmi inšpiratívna a podnietila nové úvahy o potenciáli inovácií. Sme radi, že sme sa takejto akcie mohli zúčastniť aj my.


Pozrite si zopár záberov a reportáže z festivalu INOFEST:




ŠVEC GROUP





MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ..

1
2
bottom of page